Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Dorina
Fogyasztói ár:6790.00 Ft

Wamba fürdőruha alsórész - kétoldalas kivitelben - a német Dorina márkától. Ha kedveli a divattrendeket, válassza a különleges állatos mintát! Más fürdőruha felsőrésszel szeretné kombinálni? Akkor fordítsa ki, és viselje az egyszínű változatot.Fürdőruha alsórész Gyorsan száradó anyag Újrahasznosított anyag Brazil női alsó Oeko-Tex® Standard 100 minőségtanúsítványAlakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Paradise Cove II bikini
  Paradise Cove II bikini

  Rafinált szabás és gyengéd virágos minta – a Paradise Cove bikiniben mindkettő megtalálható. Bélés nélküli kosarakkal, kétoldalas kivitelben készült bikinialsóval.Alakítsa ki a..

  16980.00 Ft
 • Paris női fürdőruha alsórész
  Paris női fürdőruha alsórész

  Paris – női fürdőruha alsórész. Népszerű klasszikus fazon!..

  8590.00 Ft
 • Patricie Blue kétrészes női fürdőruha
  Patricie Blue kétrészes női fürdőruha

  Patricie Blue – elegáns kétrészes női fürdőruha. A bandeau szabású, bélelt bikinifelső vállpántok lekapcsolása után is megtartja a dús kebleket, mivel a belső oldala szilikon csíkkal..

  19180.00 Ft
 • Patricie Blue női bikinifelső
  Patricie Blue női bikinifelső

  Patricie Blue – elegáns bikinifelső. A bandeau szabású, bélelt fürdőruha felsőrész vállpántok lekapcsolása után is stabilan megtartja a dús kebleket is, mivel a belső oldala szilikon..

  11890.00 Ft
 • Pitiya bikini
  Pitiya bikini

  A Pitiya bikini a finom pasztellszínek és apró akvarell virágok kombinációjában készült. A bélés nélküli kosarak megőrzik a keblek természetes formáját, egy-egy függőleges varrás..

  25780.00 Ft
 • Pitiya bikinialsó
  Pitiya bikinialsó

  Pitiya bikinialsó, gyengéd pasztellszínekben. A klasszikus szabású bikinialsó nagyon finom fürdőruhaanyagból készült, amely érintésre kellemes, kényelmes viselet. Csípőrészen praktikus..

  8690.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk