Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:David Mare
Fogyasztói ár:31090.00 Ft

Egyszerű, mégis elegáns! Ez a Vulcano egyrészes női fürdőruha ismertető jele. Olasz divattervezők műhelyéből. A bélés- és merevítők nélküli kosarak kivehető betétekkel készültek. Oldalt összehúzható zsinórokkal, melyek segítségével szabályozható a combkivágások magassága. Finom, plasztikus mintás anyagból.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórész A magasság csípőben szabályozhatóAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Wenda I egyrészes női fürdőruha
  Wenda I egyrészes női fürdőruha

  Wenda egyrészes fürdőruha azoknak a hölgyeknek, akik szabadidőben szívesen járnak uszodába. Sportos szabásának köszönhetően a fürdőruha tökéletesen jól áll, megfelelő..

  8890.00 Ft
 • Wenda II egyrészes női fürdőruha
  Wenda II egyrészes női fürdőruha

  Wenda egyrészes fürdőruha azoknak a hölgyeknek, akik szabadidőben szívesen járnak uszodába. Sportos szabásának köszönhetően a fürdőruha tökéletesen jól áll, megfelelő..

  8890.00 Ft
 • Wilma I egyrészes női fürdőruha
  Wilma I egyrészes női fürdőruha

  Ha szégyenlősebb vagy nem érzi magát komfortosan klasszikus fürdőruhában, próbálja ki a Wilma fürdőruhát! Rejtett, bélelt kosarakkal, merevítők nélkül készült, ezért dús keblekkel..

  24590.00 Ft
 • Wilma II egyrészes női fürdőruha
  Wilma II egyrészes női fürdőruha

  A klasszikus fürdőruhában nem érzi magát eléggé komfortosan? Próbálja ki a Wilma fürdőruhát! A rejtett, bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért diszkrét módon gondoskodnak..

  24590.00 Ft
 • Wilma III egyrészes női fürdőruha
  Wilma III egyrészes női fürdőruha

  Ha szégyenlősebb, vagy a klasszikus fürdőruhában nem érzi magát eléggé komfortosan, próbálja ki a Wilma fürdőruhát! A rejtett, puha anyaggal bélelt kosarak merevítők nélkül..

  24590.00 Ft
 • Xena Blue egyrészes női fürdőruha
  Xena Blue egyrészes női fürdőruha

  A Xena Blue egyrészes női fürdőruha az absztrakt minta és az egyszínű kivitel sikeres kombinációja. A hagyományos merevítőkkel megerősített puha bélelt kosarak szükséges támasztást..

  19990.00 Ft
 • Xena egyrészes női fürdőruha
  Xena egyrészes női fürdőruha

  Xena egyrészes fürdőruha, örökké divatos pöttyös mintás designban. Mellrészen az anyag látványosan kereszteződik. Egyrészes fürdőruha Nagyobb kebleknek is kialakítva Gyorsan száradó..

  19790.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk