Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:David Mare
Fogyasztói ár:31090.00 Ft

Veronica elegáns egyrészes fürdőruha, finoman bordázott fürdőruhaanyagból. Kényelmes, merevítők nélküli kivitelben, kivehető betétekkel készült kosarakkal a természetesen telt dekoltázsért. Derékban kontrasztszínű csíkkal és arany színű csattal is díszítve.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Vulcano egyrészes női fürdőruha
  Vulcano egyrészes női fürdőruha

  Egyszerű, mégis elegáns! Ez a Vulcano egyrészes női fürdőruha ismertető jele. Olasz divattervezők műhelyéből. A bélés- és merevítők nélküli kosarak kivehető betétekkel készültek...

  31090.00 Ft
 • Wenda I egyrészes női fürdőruha
  Wenda I egyrészes női fürdőruha

  Wenda egyrészes fürdőruha azoknak a hölgyeknek, akik szabadidőben szívesen járnak uszodába. Sportos szabásának köszönhetően a fürdőruha tökéletesen jól áll, megfelelő..

  8890.00 Ft
 • Wenda II egyrészes női fürdőruha
  Wenda II egyrészes női fürdőruha

  Wenda egyrészes fürdőruha azoknak a hölgyeknek, akik szabadidőben szívesen járnak uszodába. Sportos szabásának köszönhetően a fürdőruha tökéletesen jól áll, megfelelő..

  8890.00 Ft
 • Wilma I egyrészes női fürdőruha
  Wilma I egyrészes női fürdőruha

  Ha szégyenlősebb vagy nem érzi magát komfortosan klasszikus fürdőruhában, próbálja ki a Wilma fürdőruhát! Rejtett, bélelt kosarakkal, merevítők nélkül készült, ezért dús keblekkel..

  24590.00 Ft
 • Wilma II egyrészes női fürdőruha
  Wilma II egyrészes női fürdőruha

  A klasszikus fürdőruhában nem érzi magát eléggé komfortosan? Próbálja ki a Wilma fürdőruhát! A rejtett, bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért diszkrét módon gondoskodnak..

  24590.00 Ft
 • Wilma III egyrészes női fürdőruha
  Wilma III egyrészes női fürdőruha

  Ha szégyenlősebb, vagy a klasszikus fürdőruhában nem érzi magát eléggé komfortosan, próbálja ki a Wilma fürdőruhát! A rejtett, puha anyaggal bélelt kosarak merevítők nélkül..

  24590.00 Ft
 • Xena Blue egyrészes női fürdőruha
  Xena Blue egyrészes női fürdőruha

  A Xena Blue egyrészes női fürdőruha az absztrakt minta és az egyszínű kivitel sikeres kombinációja. A hagyományos merevítőkkel megerősített puha bélelt kosarak szükséges támasztást..

  19990.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk