Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Etna
Fogyasztói ár:7990.00 Ft

Verona - brazil szabású fürdőruha alsórész, bordó színben. Hátrészen finom ráncolással a popsi kihangsúlyozásáért. A bordó szín jól mutat a napbarnított bőrön. Oldalt praktikus megkötőkkel. Fürdőruha alsórész Brazil szabás Gyorsan száradó anyag Oldalt megkötős Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Verona kétrészes női fürdőruha, bordó
  Verona kétrészes női fürdőruha, bordó

  A bordó Verona fürdőruhában a strand és uszoda sztárja lesz! A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kivehető betétekkel készültek, belső oldalon finom, érintésre kellemes..

  25180.00 Ft
 • Verona női bikinifelső, bordó
  Verona női bikinifelső, bordó

  Legyen a strand és uszoda sztárja a bordó Verona fürdőruha felsőrészben! A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kivehető betétekkel készültek, belső oldalon finom, érintésre..

  17190.00 Ft
 • Vialonga bikinifelső
  Vialonga bikinifelső

  A Vialonga bikinifelsőben tökéletesen érvényesül a napbarnított bőr! A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kiválóan alkalmazkodnak kisebb keblekhez is, és természetes formát..

  8290.00 Ft
 • Vialonga Curves bikinifelső
  Vialonga Curves bikinifelső

  A Vialonga Curves bikinifelsőben a figyelem középpontjában lesz! A puha anyaggal bélelt kosarakkal készült bikinifelső dús kebleknek is maximális komfortot biztosít, a klasszikus és oldalsó..

  10390.00 Ft
 • Virginia Blue fürdőruha alsórész
  Virginia Blue fürdőruha alsórész

  Virginia fürdőruha alsórész népszerű trópusi motívumokkal. Klasszikus szabásban, derékrészen lehajtható, csípőrészen tetszés szerint összehúzható.Fürdőruha alsórész Gyorsan..

  7290.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk