Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Phax
Fogyasztói ár:26590.00 Ft

Verde – egyrészes fürdőruha, rafinált dekoltázzsal. A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak tökéletesen alkalmazkodnak kisebb keblekhez is. Hátrészen mély kivágással. Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Rejtett, bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül Brazil szabású alsó rész Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Vulcano egyrészes női fürdőruha
  Vulcano egyrészes női fürdőruha

  Egyszerű, mégis elegáns! Ez a Vulcano egyrészes női fürdőruha ismertető jele. Olasz divattervezők műhelyéből. A bélés- és merevítők nélküli kosarak kivehető betétekkel készültek...

  31090.00 Ft
 • Wenda I egyrészes női fürdőruha
  Wenda I egyrészes női fürdőruha

  Wenda egyrészes fürdőruha azoknak a hölgyeknek, akik szabadidőben szívesen járnak uszodába. Sportos szabásának köszönhetően a fürdőruha tökéletesen jól áll, megfelelő..

  8890.00 Ft
 • Wenda II egyrészes női fürdőruha
  Wenda II egyrészes női fürdőruha

  Wenda egyrészes fürdőruha azoknak a hölgyeknek, akik szabadidőben szívesen járnak uszodába. Sportos szabásának köszönhetően a fürdőruha tökéletesen jól áll, megfelelő..

  8890.00 Ft
 • Wilma I egyrészes női fürdőruha
  Wilma I egyrészes női fürdőruha

  Ha szégyenlősebb vagy nem érzi magát komfortosan klasszikus fürdőruhában, próbálja ki a Wilma fürdőruhát! Rejtett, bélelt kosarakkal, merevítők nélkül készült, ezért dús keblekkel..

  24590.00 Ft
 • Wilma II egyrészes női fürdőruha
  Wilma II egyrészes női fürdőruha

  A klasszikus fürdőruhában nem érzi magát eléggé komfortosan? Próbálja ki a Wilma fürdőruhát! A rejtett, bélelt kosarak merevítők nélkül készültek, ezért diszkrét módon gondoskodnak..

  24590.00 Ft
 • Wilma III egyrészes női fürdőruha
  Wilma III egyrészes női fürdőruha

  Ha szégyenlősebb, vagy a klasszikus fürdőruhában nem érzi magát eléggé komfortosan, próbálja ki a Wilma fürdőruhát! A rejtett, puha anyaggal bélelt kosarak merevítők nélkül..

  24590.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk