Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Dorina
Fogyasztói ár:5490.00 Ft

Veracruz curves fürdőruha alsórész, kontrasztos színekben készült azték mintás anyagból. A fürdőruha alsórész elülső oldala két réteg anyagból készült, így mérsékelten formálja a has- és a derékrészt. Női fürdőruha alsórész Klasszikus szabás Gyorsan száradó anyag Tummy control rendszer – a derék- és a hasrész formálásáért Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Veracruz női tankini
  Veracruz női tankini

  A kontrasztos Veracruz tankini azték istennővé változtatja meg Önt! A bandeau szabású melltartórész vállpántok lekapcsolása után is stabilan a helyén marad, mivel a belső oldala szilikon..

  15080.00 Ft
 • Veracruz női tankini felsőrész
  Veracruz női tankini felsőrész

  A kontrasztos Veracruz tankini felsőrészben olyan lesz, mint egy azték istennő! A bandeau szabású melltartórész vállpántok lekapcsolása után is stabilan a helyén marad, mivel a belső..

  9590.00 Ft
 • Verde fürdőruha alsórész
  Verde fürdőruha alsórész

  Verde fürdőruha alsórész. Brazil szabású fürdőruha alsórész, magasabbra szabott combkivágásokkal, csípőrészen praktikus megkötőkkel díszítve. Fürdőruha alsórész Gyorsan száradó..

  11590.00 Ft
 • Verde kétrészes női fürdőruha
  Verde kétrészes női fürdőruha

  Verde kétrészes női fürdőruha, látványos színes kivitelben. A bandeau szabású fürdőruha felsőrész kivehető betétekkel készült, oldalsó merevítőknek köszönhetően megfelelő..

  24380.00 Ft
 • Verona fürdőruha alsórész, bordó
  Verona fürdőruha alsórész, bordó

  Verona - brazil szabású fürdőruha alsórész, bordó színben. Hátrészen finom ráncolással a popsi kihangsúlyozásáért. A bordó szín jól mutat a napbarnított bőrön. Oldalt praktikus..

  7990.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk