Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Etna
Fogyasztói ár:23790.00 Ft

Az egyrészes Vera fürdőruha egyszerűen lenyűgöző! Egyszínű, sima felületű fürdőruhaanyagból, arany színben mérsékelten csillogó anyaggal kombinálva, amely decensen fedi fel a testet. A Push-Up hatású kosarak ellenállhatatlan dekoltázst biztosítanak, a keskeny fekete csíkok kihangsúlyozzák a női sziluettet.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Push-Up kosarak Lekapcsolható vállpántok Hagyományos merevítők Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Paige Red egyrészes női fürdőruha
  Paige Red egyrészes női fürdőruha

  A rafinált egyrészes Paige fürdőruha kihangsúlyozza a női vonalakat! A puha anyaggal bélelt, Spacer típusú kosarak rendkívül könnyűek, tökéletesen légáteresztőek és finoman..

  25290.00 Ft
 • Paola egyrészes női fürdőruha
  Paola egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Paola fürdőruhát kerekded idomokkal rendelkező hölgyeknek ajánljuk! A puha anyaggal bélelt, népszerű T-alakú szabásban készült kosarak szép gömbölyű formát biztosítanak..

  20590.00 Ft
 • Paula blue egyrészes női fürdőruha
  Paula blue egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Paula blue fürdőruha egy komfortos választás a teltkarcsú hölgyek számára. A rejtett, bélelt kosarak merevítők nélküli kivitelben készültek, ezért nem okoznak..

  18590.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk