Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Astratex
Fogyasztói ár:7090.00 Ft

Vanessa klasszikus szabású fürdőruha alsórész – külön az Astratex számára tervezve! Csípőrészen praktikus megkötőkkel. Fürdőruha alsórész Klasszikus szabás Gyorsan száradó anyag Csípőrészen megkötős Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Vanessa kétrészes női fürdőruha
  Vanessa kétrészes női fürdőruha

  Vanessa - látványos kétrészes fürdőruha az Astratex márkától. A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kiválóan alkalmazkodnak nagyobb keblekhez is, a merevítők tartást adnak...

  16980.00 Ft
 • Veracruz curves fürdőruha alsórész
  Veracruz curves fürdőruha alsórész

  Veracruz curves fürdőruha alsórész, kontrasztos színekben készült azték mintás anyagból. A fürdőruha alsórész elülső oldala két réteg anyagból készült, így mérsékelten formálja..

  5490.00 Ft
 • Veracruz női tankini
  Veracruz női tankini

  A kontrasztos Veracruz tankini azték istennővé változtatja meg Önt! A bandeau szabású melltartórész vállpántok lekapcsolása után is stabilan a helyén marad, mivel a belső oldala szilikon..

  15080.00 Ft
 • Veracruz női tankini felsőrész
  Veracruz női tankini felsőrész

  A kontrasztos Veracruz tankini felsőrészben olyan lesz, mint egy azték istennő! A bandeau szabású melltartórész vállpántok lekapcsolása után is stabilan a helyén marad, mivel a belső..

  9590.00 Ft
 • Verde kétrészes női fürdőruha
  Verde kétrészes női fürdőruha

  Verde kétrészes női fürdőruha, látványos színes kivitelben. A bandeau szabású fürdőruha felsőrész kivehető betétekkel készült, oldalsó merevítőknek köszönhetően megfelelő..

  24380.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk