Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Sassa
Fogyasztói ár:20680.00 Ft

Tropical Dots kétrészes női fürdőruha, fekete-fehér színkombinációban, amely soha nem megy ki a divatból. A puha bélelt kosarakkal készült bikinifelső telt kebleket varázsol, az alacsony középrész kihangsúlyozza a keblek szépségét. Klasszikus szabású bikinialsóval.Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Ollo bikini
  Ollo bikini

  Az Ollo bikini kiváló választás a nyaralásra! A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kivehető betétekkel készültek, és kiválóan alkalmazkodnak kisebb keblekhez is. A magasabbra..

  15780.00 Ft
 • Ollo bikinifelső
  Ollo bikinifelső

  Az Ollo bikinifelső kiváló választás a nyaralásra! A bélés nélküli, háromszög alakú kosarak kivehető betétekkel készültek, és kiválóan alkalmazkodnak kisebb keblekhez is.Fürdőruha..

  9790.00 Ft
 • Orchid bikinialsó
  Orchid bikinialsó

  Orchid bikinialsó, népszerű klasszikus szabásban, csípőrészen megkötős. Üdítően ható virágmintás anyagból.Fürdőruha alsórész Gyorsan száradó anyag Klasszikus szabású fürdőruha..

  7490.00 Ft
 • Orchid kétrészes női fürdőruha
  Orchid kétrészes női fürdőruha

  Orchid kétrészes női fürdőruha, üdítő hatású virágmintás designban. A háromszög alakú kosarakkal készült bikinifelső kiválóan alkalmazkodik kisebb és nagyobb keblekhez is, a..

  17880.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk