Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Astratex
Fogyasztói ár:7590.00 Ft

Tina fürdőruha alsórész, egyszínű kivitelben. A magasság csípőrészen szabályozható.Gyorsan száradó anyag Klasszikus szabású fürdőruha alsórész A magasság csípőben szabályozhatóAlakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Tina női tankini
  Tina női tankini

  A virágmintás anyagból készült praktikus Tina tankinit telt formákkal büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! A merevítőkkel megerősített bélelt kosarak megfelelő támasztást biztosítanak a..

  22280.00 Ft
 • Toni női tankini
  Toni női tankini

  Toni női tankini, mutatós virágmintás anyagból. A fürdőruha felsőrész lekapcsolható vállpántokkal, rejtett bélelt kosarakkal készült, a természetesen telt dekoltázsért. Klasszikus..

  18590.00 Ft
 • Tropical Dots bikinialsó
  Tropical Dots bikinialsó

  Tropical Dots bikinialsó retró pöttyökkel. Klasszikus szabásban, rendkívül kellemes fürdőruhaanyagból.Fürdőruha alsórész Gyorsan száradó anyag Klasszikus szabású fürdőruha..

  8290.00 Ft
 • Tropical Dots bikinifelső
  Tropical Dots bikinifelső

  Tropical Dots bikinifelső, fekete-fehér színkombinációban, amely soha nem megy ki a divatból. A puha bélelt kosarakkal készült bikinifelső telt kebleket varázsol, az alacsony középrész..

  12390.00 Ft
 • Tropical Dots kétrészes női fürdőruha
  Tropical Dots kétrészes női fürdőruha

  Tropical Dots kétrészes női fürdőruha, fekete-fehér színkombinációban, amely soha nem megy ki a divatból. A puha bélelt kosarakkal készült bikinifelső telt kebleket varázsol, az alacsony..

  20680.00 Ft
 • Tropical Dots női tankini
  Tropical Dots női tankini

  Tropical Dots tankini, örökzöld fekete-fehér színkombinációban. A tankini felsőrész bélés nélküli kosarakkal készült, kivehető betétekkel a teltebb dekoltázsért. A tökéletes..

  24280.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk