Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Volin
Fogyasztói ár:23980.00 Ft

Kedveli az üdítő hatású virágos mintákat? Akkor a Tahiti Turquise fürdőruha biztosan a kedvence lesz! A puha anyaggal bélelt kosarak és a magasabbra szabott középrész dús kebleknek is tökéletes kényelmet biztosítanak, a hagyományos merevítők garancia a szükséges támasztásra. A klasszikus szabású fürdőruha alsórész nagyon kényelmes.Női kétrészes fürdőruha Nagyobb kebleknek is kialakítva Gyorsan száradó anyag Bélelt kosarak Hagyományos merevítők Oldalsó merevítők Hátrészen fém fürdőruha kapoccsal záródik Klasszikus szabású fürdőruha alsórészAlakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Natasha fürdőruha alsórész
  Natasha fürdőruha alsórész

  A Natasha fürdőruha alsórész könnyen kombinálható bármilyen fürdőruha felsőrésszel. Egyszerű fekete kivitelben, elülső oldalon elegáns arany színű szegéllyel díszítve.Fürdőruha..

  7090.00 Ft
 • Natasha kétrészes női fürdőruha
  Natasha kétrészes női fürdőruha

  A Natasha kétrészes fürdőruhában a figyelem középpontjába lesz! A bélés nélküli fürdőruha felsőrész előnyös szabása megfelelő támasztást biztosít a kebleknek, szép gömbölyű..

  21380.00 Ft
 • Nathalie fürdőruha alsórész
  Nathalie fürdőruha alsórész

  A Nathalia klasszikus szabású fürdőruha alsórészt nem csak telt formákkal büszkélkedő hölgyeknek ajánljuk! Oldalsó zsinóroknak köszönhetően tetszés szerint szabályozható a..

  7290.00 Ft
 • Nathalie női tankini felsőrész, merevítőkkel
  Nathalie női tankini felsőrész, merevítőkkel

  Nathalie kényelmes női tankini felsőrész, mutatós designban – teltkarcsú hölgyek számára is! A rejtett, merevítőkkel megerősített bélelt kosarak tökéletes támaszt nyújtanak a..

  14690.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk