Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Volin
Fogyasztói ár:9690.00 Ft

Kedveli a sokszínű virágos mintákat? Akkor a Tahiti Dark blue fürdőruha alsórész biztosan elnyeri a tetszését! Népszerű klasszikus szabásban, a combkivágások magassága csípőrészen szabályozható.Fürdőruha alsórész Telt formákhoz is alkalmas Gyorsan száradó anyag Klasszikus szabású fürdőruha alsórész A magasság csípőben szabályozhatóAlakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Tahiti Turquise fürdőruha alsórész
  Tahiti Turquise fürdőruha alsórész

  A Tahiti Turquise fürdőruha alsórész különlegessége az üdítően ható virágos minta, melynek köszönhetően könnyen kombinálható bármilyen egyszínű fürdőruha felsőrésszel...

  9590.00 Ft
 • Tahiti Turquise kétrészes női fürdőruha
  Tahiti Turquise kétrészes női fürdőruha

  Kedveli az üdítő hatású virágos mintákat? Akkor a Tahiti Turquise fürdőruha biztosan a kedvence lesz! A puha anyaggal bélelt kosarak és a magasabbra szabott középrész dús kebleknek is..

  23980.00 Ft
 • Tahiti Turquise női bikinifelső
  Tahiti Turquise női bikinifelső

  Kedveli az üdítő hatású virágos mintákat? Akkor a Tahiti Turquise bikinifelső biztosan kedvence lesz! A puha anyaggal bélelt kosarak és a magasabbra szabott középrész dús kebleknek is..

  14390.00 Ft
 • Tanzania fürdőruha alsórész
  Tanzania fürdőruha alsórész

  Tanzania fürdőruha alsórész, újrahasznosított anyagból. Brazil szabásban, csípőrészen látványos széles pántokkal. Különleges trópusi mintázatban. Fürdőruha alsórész Brazil..

  5790.00 Ft
 • Tina 01 női fürdőruha alsórész
  Tina 01 női fürdőruha alsórész

  Tina fürdőruha alsórész, szabályozható csípőrésszel. Klasszikus szabású alsórész A csípőrész magassága oldalt szabályozható Elöl és hátul sima felületű..

  7590.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk