Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Etna
Fogyasztói ár:9590.00 Ft

Sunny brazil szabású fürdőruha alsórész. Csípőrészen különleges strappy pántokkal és ovális gyöngyökkel díszítve. Fürdőruha alsórész Brazil szabás Hátrészen egy függőleges varrással Gyorsan száradó anyag


 • Susanna női bikinifelső
  Susanna női bikinifelső

  Öltöztesse vonalait Susanna fürdőruha felsőrészbe az olasz Vacanze márkától! A háromszög alakú, kivehető betétekkel készült kosarak kisebb kebleknek is szép formát biztosítanak...

  19790.00 Ft
 • Tahiti Dark blue fürdőruha alsórész
  Tahiti Dark blue fürdőruha alsórész

  Kedveli a sokszínű virágos mintákat? Akkor a Tahiti Dark blue fürdőruha alsórész biztosan elnyeri a tetszését! Népszerű klasszikus szabásban, a combkivágások magassága csípőrészen..

  9690.00 Ft
 • Tahiti Dark blue kétrészes női fürdőruha
  Tahiti Dark blue kétrészes női fürdőruha

  A Tahiti Dark blue fürdőruhában trópusi paradicsomban érezheti magát! A bélés nélküli kosarak gondoskodnak a telt keblek kényelméről, a hagyományos és oldalsó merevítők szükséges..

  24580.00 Ft
 • Tahiti Dark blue női bikinifelső
  Tahiti Dark blue női bikinifelső

  Tahiti Dark blue bikinifelsőben trópusi paradicsomban érezheti magát! A bélés nélküli kosarak gondoskodnak a telt keblek kényelméről, a hagyományos és oldalsó merevítők szükséges..

  14890.00 Ft
 • Tahiti Turquise fürdőruha alsórész
  Tahiti Turquise fürdőruha alsórész

  A Tahiti Turquise fürdőruha alsórész különlegessége az üdítően ható virágos minta, melynek köszönhetően könnyen kombinálható bármilyen egyszínű fürdőruha felsőrésszel...

  9590.00 Ft
 • Tahiti Turquise kétrészes női fürdőruha
  Tahiti Turquise kétrészes női fürdőruha

  Kedveli az üdítő hatású virágos mintákat? Akkor a Tahiti Turquise fürdőruha biztosan a kedvence lesz! A puha anyaggal bélelt kosarak és a magasabbra szabott középrész dús kebleknek is..

  23980.00 Ft
 • Tahiti Turquise női bikinifelső
  Tahiti Turquise női bikinifelső

  Kedveli az üdítő hatású virágos mintákat? Akkor a Tahiti Turquise bikinifelső biztosan kedvence lesz! A puha anyaggal bélelt kosarak és a magasabbra szabott középrész dús kebleknek is..

  14390.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk