Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:LORIN
Fogyasztói ár:20990.00 Ft

A Sunny egyrészes női fürdőruha a strandi divat tökéletes darabja. A fürdőruha rendkívül sima felületű, érintésre kellemes fürdőruhaanyagból készült. A ragyogó sárga szín kihangsúlyozza a napbarnított bőrt. Bélés- és merevítők nélküli kosarakkal.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Swan egyrészes női fürdőruha
  Swan egyrészes női fürdőruha

  Az elegáns designban készült Swan egyrészes fürdőruhát teltkarcsú hölgyeknek ajánljuk! A rejtett, bélelt kosarak formálják a kebleket, megfelelő támasztást biztosítanak. Csípőrészen..

  22590.00 Ft
 • Thalia egyrészes női fürdőruha
  Thalia egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Thalia női fürdőruha csodálatos sziluettet varázsol. A fürdőruha Mirashape anyagból készült, amely segít formálni a problémás testrészeket. A bélés- és merevítők..

  49690.00 Ft
 • Tropical Flower egyrészes női fürdőruha
  Tropical Flower egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Tropical fürdőruha előnyös alakot biztosít! A fürdőruha elülső oldala erősebb anyaggal bélelt, amely segít formálni és korrigálni a problémás testrészeket. A mintás és..

  20490.00 Ft
 • Tropical Flower női monokini
  Tropical Flower női monokini

  A látványosan szabott Tropical Flower monokini kihangsúlyozza a női vonalakat. Kivehető betétekkel készült kosarakkal a telt dekoltázsért, csípőrészen megkötős zsinórokkal..

  21690.00 Ft
 • Turquoise Exotic egyrészes női fürdőruha
  Turquoise Exotic egyrészes női fürdőruha

  Turquoise Exotic egyrészes fürdőruha, tökéletes választás a vízparton töltött nyári napokra. A fürdőruha nagyon kellemes fürdőruhaanyagból készült, elülső oldalon alakformáló..

  18890.00 Ft
 • Vera egyrészes női fürdőruha
  Vera egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Vera fürdőruha egyszerűen lenyűgöző! Egyszínű, sima felületű fürdőruhaanyagból, arany színben mérsékelten csillogó anyaggal kombinálva, amely decensen fedi fel a testet...

  23790.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk