Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Phax
Fogyasztói ár:15590.00 Ft

Látványos geometrikus mintás fürdőruha alsórész a kedvence lesz! Komfortos, klasszikus szabásban, csípőrészen könnyen megköthető. Fürdőruha alsórész Klasszikus szabás Gyorsan száradó anyag Klór hatásának ellenálló anyag Csípőrészen megkötős Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Sunny kétrészes női fürdőruha, sárga
  Sunny kétrészes női fürdőruha, sárga

  A Sunny kétrészes női fürdőruhában ellenállhatatlan lesz, akár strandon, akár medencénél pihen! A melltartó könnyen alakítható át a bardot szabásúra, ehhez elég lekapcsolni a..

  19280.00 Ft
 • Sunny női bikinifelső
  Sunny női bikinifelső

  A Sunny női fürdőruha felsőrészben ellenállhatatlan lesz, akár strandon, akár medencénél pihen! A melltartó könnyen alakítható át a bardot szabásúra, ehhez elég lekapcsolni a..

  9690.00 Ft
 • Sunny női fürdőruha alsórész
  Sunny női fürdőruha alsórész

  Sunny brazil szabású fürdőruha alsórész. Csípőrészen különleges strappy pántokkal és ovális gyöngyökkel díszítve. Fürdőruha alsórész Brazil szabás Hátrészen egy függőleges..

  9590.00 Ft
 • Tahiti Dark blue fürdőruha alsórész
  Tahiti Dark blue fürdőruha alsórész

  Kedveli a sokszínű virágos mintákat? Akkor a Tahiti Dark blue fürdőruha alsórész biztosan elnyeri a tetszését! Népszerű klasszikus szabásban, a combkivágások magassága csípőrészen..

  9690.00 Ft
 • Tahiti Dark blue kétrészes női fürdőruha
  Tahiti Dark blue kétrészes női fürdőruha

  A Tahiti Dark blue fürdőruhában trópusi paradicsomban érezheti magát! A bélés nélküli kosarak gondoskodnak a telt keblek kényelméről, a hagyományos és oldalsó merevítők szükséges..

  24580.00 Ft
 • Tahiti Dark blue női bikinifelső
  Tahiti Dark blue női bikinifelső

  Tahiti Dark blue bikinifelsőben trópusi paradicsomban érezheti magát! A bélés nélküli kosarak gondoskodnak a telt keblek kényelméről, a hagyományos és oldalsó merevítők szükséges..

  14890.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk