Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Dorina
Fogyasztói ár:10890.00 Ft

Az egyrészes St Barts női fürdőruha kihangsúlyozza a női sziluettet! A bélés nélküli, kivehető betétekkel készült kosarak természetesen telt dekoltázst varázsolnak, a rafinált fűzés dekoltázsra irányítja a figyelmet. Környezethez kímélő, fenntartható anyagból.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Újrahasznosított anyag Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek A vállpántok csak hátul lekapcsolhatók Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórész Oeko-Tex® Standard 100 minőségtanúsítványAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Summer Blooms női monokini
  Summer Blooms női monokini

  Summer Blooms monokini rafinált szabásban, csodálatos virágmintás anyagból. A kosarak merevítők nélkül, puha kivehető betétekkel készültek. A keblek közötti összehúzható zsinór..

  9290.00 Ft
 • Thalia egyrészes női fürdőruha
  Thalia egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Thalia női fürdőruha csodálatos sziluettet varázsol. A fürdőruha Mirashape anyagból készült, amely segít formálni a problémás testrészeket. A bélés- és merevítők..

  49690.00 Ft
 • Tropical Flower egyrészes női fürdőruha
  Tropical Flower egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Tropical fürdőruha előnyös alakot biztosít! A fürdőruha elülső oldala erősebb anyaggal bélelt, amely segít formálni és korrigálni a problémás testrészeket. A mintás és..

  20490.00 Ft
 • Tropical Flower női monokini
  Tropical Flower női monokini

  A látványosan szabott Tropical Flower monokini kihangsúlyozza a női vonalakat. Kivehető betétekkel készült kosarakkal a telt dekoltázsért, csípőrészen megkötős zsinórokkal..

  21690.00 Ft
 • Tulum egyrészes női fürdőruha
  Tulum egyrészes női fürdőruha

  Kényeztesse magát stílusos csíkokkal az egyrészes Tulum fürdőruhában a német Dorina márkától! A kellemes fürdőruha anyag és a klasszikus szabás kényelmes viselet. Egyrészes..

  10490.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk