Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Sloggi
Fogyasztói ár:23590.00 Ft

Vanuatu egyrészes női fürdőruha, minőségi és finom piké fürdőruhaanyagból. A fürdőruha elülső oldala belül finom anyaggal bélelt. Bélés- és merevítők nélküli kivitelben.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • St Barts egyrészes női fürdőruha
  St Barts egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes St Barts női fürdőruha kihangsúlyozza a női sziluettet! A bélés nélküli, kivehető betétekkel készült kosarak természetesen telt dekoltázst varázsolnak, a rafinált fűzés..

  10890.00 Ft
 • Summer Blooms női monokini
  Summer Blooms női monokini

  Summer Blooms monokini rafinált szabásban, csodálatos virágmintás anyagból. A kosarak merevítők nélkül, puha kivehető betétekkel készültek. A keblek közötti összehúzható zsinór..

  9290.00 Ft
 • Thalia egyrészes női fürdőruha
  Thalia egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Thalia női fürdőruha csodálatos sziluettet varázsol. A fürdőruha Mirashape anyagból készült, amely segít formálni a problémás testrészeket. A bélés- és merevítők..

  49690.00 Ft
 • Tropical Flower egyrészes női fürdőruha
  Tropical Flower egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Tropical fürdőruha előnyös alakot biztosít! A fürdőruha elülső oldala erősebb anyaggal bélelt, amely segít formálni és korrigálni a problémás testrészeket. A mintás és..

  20490.00 Ft
 • Tropical Flower női monokini
  Tropical Flower női monokini

  A látványosan szabott Tropical Flower monokini kihangsúlyozza a női vonalakat. Kivehető betétekkel készült kosarakkal a telt dekoltázsért, csípőrészen megkötős zsinórokkal..

  21690.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk