Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Sloggi
Fogyasztói ár:31890.00 Ft

A rendkívül elegáns Mili Atoll női fürdőruha az egyszerűség és előkelőség sikeres párosítása. Sima felületű anyagból, dekoltázsból induló, mutatós rugalmas vállpántokkal. A csillogó hatás megsokszorozza a napbarnított bőr szépségét. A fürdőruha alsó része ragasztott, vágott szegélyekkel készült.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Kivehető betétek Fix hosszúságú vállpántok Merevítők nélkül Klasszikus szabású alsórész Lézerrel vágott szegélyekAlakítsa ki a tökéletes strandi megjelenését!


 • Merida curves egyrészes női fürdőruha
  Merida curves egyrészes női fürdőruha

  Merida curves egyrészes női fürdőruha, egzotikus stílusban. A rejtett, bélelt kosarak dús kebleknek is megfelelő támasztást biztosítanak. A fürdőruha elülső része belül erős..

  12090.00 Ft
 • Moon egyrészes női fürdőruha
  Moon egyrészes női fürdőruha

  Extravagáns egyrészes Moon fürdőruha, finom fürdőruhaanyagból és áttetsző tüllből. A széles elasztikus vállpántok nem vágódnak be a vállakba, hátoldalon mutatós módon..

  21190.00 Ft
 • Mora egyrészes női fürdőruha
  Mora egyrészes női fürdőruha

  A Mora egyrészes női fürdőruha különlegessége a kék és a fehér szín látványos kombinációja. A puha bélelt kosarak hozzájárulnak a természetesen telt keblek látványához, a..

  33090.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk