Termékinformációk:
Kategória szerint: Női
Márka:Sloggi
Fogyasztói ár:27890.00 Ft

A Kosrae egyrészes női fürdőruha kétféle módon is viselhető, mivel kifordítható. A fürdőruha magasra kiszabott combkivágásai kihangsúlyozzák a lábak szépségét.Egyrészes fürdőruha Gyorsan száradó anyag Bélés nélküli kosarak Merevítők nélkül Nyakban megköthető Klasszikus szabású alsórészAlakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Sloggi Mili Atoll egyrészes női fürdőruha
  Sloggi Mili Atoll egyrészes női fürdőruha

  A rendkívül elegáns Mili Atoll női fürdőruha az egyszerűség és előkelőség sikeres párosítása. Sima felületű anyagból, dekoltázsból induló, mutatós rugalmas vállpántokkal. A..

  31890.00 Ft
 • St Barts egyrészes női fürdőruha
  St Barts egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes St Barts női fürdőruha kihangsúlyozza a női sziluettet! A bélés nélküli, kivehető betétekkel készült kosarak természetesen telt dekoltázst varázsolnak, a rafinált fűzés..

  10890.00 Ft
 • Swan egyrészes női fürdőruha
  Swan egyrészes női fürdőruha

  Az elegáns designban készült Swan egyrészes fürdőruhát teltkarcsú hölgyeknek ajánljuk! A rejtett, bélelt kosarak formálják a kebleket, megfelelő támasztást biztosítanak. Csípőrészen..

  22590.00 Ft
 • Thalia egyrészes női fürdőruha
  Thalia egyrészes női fürdőruha

  Az egyrészes Thalia női fürdőruha csodálatos sziluettet varázsol. A fürdőruha Mirashape anyagból készült, amely segít formálni a problémás testrészeket. A bélés- és merevítők..

  49690.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk