Termékinformációk:
Kategória szerint: Fürdőruhák
Márka:Etna
Fogyasztói ár:10490.00 Ft

Francine strandkendő, viselhető ruhaként, szoknyaként és klasszikus kendőként is.PareoMéret: 170 cm x 105 cm Alakítsa ki tökéletes strand megjelenését!


 • Freya Coco Wave fürdőruha alsórész
  Freya Coco Wave fürdőruha alsórész

  Coco Wave fürdőruha alsórész a prémium Freya márkától. A fürdőruha alsórész népszerű klasszikus szabásban készült, amely kényelmes és minden testalkatnak jól áll. Mivel egyszínű,..

  11890.00 Ft
 • Freya Coco Wave női bikinifelső
  Freya Coco Wave női bikinifelső

  A Coco Wave bikinifelső egy mindig divatos darab! A bélés nélküli melltartó bedolgozott merevítőkkel készült, melyek segítenek megemelni a kebleket. A függőleges varrások szép gömbölyű..

  17290.00 Ft
 • Freya Coco Wave női tankini
  Freya Coco Wave női tankini

  Coco Wave női tankini kerekded idomokkal rendelkező hölgyek számára. A bélés nélküli, bedolgozott merevítőkkel készült kosarak megemelik a kebleket, a függőleges varrások szép..

  37880.00 Ft
 • Freya Coco Wave tankini felsőrész
  Freya Coco Wave tankini felsőrész

  Coco Wave női tankini felsőrész kerekded idomokkal rendelkező hölgyek számára. A bélés nélküli, bedolgozott merevítőkkel készült kosarak megemelik a kebleket, a függőleges varrások..

  25990.00 Ft
 • Freya II fürdőruha alsórész
  Freya II fürdőruha alsórész

  A Freya fürdőruha alsórész különlegessége a trópusi minta és a fényes részletek. A klasszikus szabás kényelmes, minden testalkatnak jól áll. Nagyon kellemes fürdőruha..

  6790.00 Ft
 • Freya II kétrészes női fürdőruha
  Freya II kétrészes női fürdőruha

  Freya kétrészes női fürdőruha ikonikus bardot szabásban, amely ellenállhatatlan dekoltázst varázsol akár strandon pihen, akár hullámokkal játszik. A keskeny vállpántok lekapcsolhatók,..

  19280.00 Ft


© 2021 Női fehérneműk, fűző, tanga cicaruha melyektől megőrülnek a férfiak! Szerviz információk